(VIDEO) Šampion NBA u suzama saopštio neverovatnu vest!

Autor:

Sport

28.07.2019

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džeremi Lin je NBA šampion, prethodne sezone uzeo je prsten sa Toronto Reptorsima, ali nije baš sve bilo sjajno i ružičasto. Prošlu sezonu počeo je u Atlanti, ali je sredinom nje otišao u Toronto kako bi bio rezervni plejmejker Kajlu Lauriju. Ali, taj potez mu se ipak nije isplatio, tokom plej-ofa odigrao tek osam mečeva u kojima je na parketu bio prosečno 3,4 minuta.

RepublikaFoto: youtube.com/NBA Reel
Džeremi Lin

Prelazni rok ove sezone nije bio dobar za Lina, nije dobio dovoljno pristojnih ponuda. Kako su ranije preneli mediji, on bi naredne sezone mogao da bude startni plejmejker moskovskog CSKA.

- Bilo je perioda kada sam osećao da moram da govorim sebi kako zaslužujem prsten. Kao takmičar koji igra i koji je to radio celog života, nisam navikao da ne igram i onda sam pomislio da je teško i zapitao se: da li ja to zaslužujem? Onda sam počeo da mislim o celom svom putovanju i ubeđivao sebe da definitivno zaslužujem. Doprinosio sam timu, igrao 23 utakmice regularne sezone. Igrao sam stalno protiv tih momaka, na treninzima, bilo na terenu, bilo pored dajući im savete. To je veoma vredno. Bio sam veoma spreman i trenirao sam vrlo naporno ove godine - ispričao je Lin u pauzi između dve sezone na Tajvanu.

On je za dve sezone u Bruklinu prethodno odigrao samo 37 utakmica za dve sezone pa su povrede umnogome skrenule njegovu karijeru na stranputicu.

- Postoji izreka - kada jednom dotakneš dno, jedini način je da ideš gore. Međutim, čini se da dno postaje sve dublje i dublje za mene. Prethodni period bio je težak za mene. Osećam da je na neki način NBA odustao od mene - dodao je Lin i precizirao na šta misli.

- Ovaj period na tržištu slobodnih agenata je bio težak, osećam kao da je NBA na neki način digla ruke od mene. Uvek sam znao da će sumnjati ako bilo kome dam razlog - rekao je u suzama Lin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading