Đorđevićev tandem snova: Velika želja Zvezde u Virtusu!

Autor:

Sport

28.07.2019

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Virtus Bolonje i selektor naše košarkaške reprezentacije Aleksandar Đorđević imaće u svom timu pakleni tandem srpski plejmejkera. Za slavni klub već je parafirao Miloš Teodosić, a uskoro bi trebalo da to uradi i bivši reprezentativac Stefan Marković.

RepublikaFoto: starsport
Aleksandar Đorđević

Ovu informaciju preneo je poznati košarkaški novinar Nikos Varlas, poznat po tome što je prvi objavio vest o izvesnom prelasku Teodosića u Virtus. Istina, ne navodi se da je posao završen, ali Marković bi prema informacijama Eurohupsa uskoro trebalo da potpiše ugovor na godinu dana, uz opciju da saradnja bude produžena na još 12 meseci.

Bio bi to Markovićev povratak u Italiju. On je 2010. godine igrao za Beneton iz Treviza.

Srpski plejmejker je prošle godine bio član ruskog Himkija. Na mečevima Evrolige prosečno je beležio 6,1 pone u uz 4,4 asistencije.

Stefan Marković

Marković se, bar u kuloarima, pominjao kao potencijalno pojačanje Crvene zvezde u ovom prelaznom roku. Međutim, izgleda da se odlučio za Virtus koji će naredne sezone igrati Evrokup. Ali ima velike ambicije, očigledno i para, da uskoro postane član probranog društva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading