RAĐA PORUČIO SRBIMA: J*** ga, imate sreće!

Autor: b92.net, Republika

Sport

09.09.2017

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni hrvatski košarkaš Dino Rađa izjavio je da veruje da će Srbija da se bori za medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

Rađa veruje u dobar rezultat Srbije na EP

Srbija će u osmini finala igrati protiv Mađarske, a Hrvatska će se sastati sa Rusijom. Srbija i Hrvatska bi mogle da se sastanu u polufinalu EP.

- Nisam imao priliku da gledam Srbiju, kratko samo "hajlajtse". Tamo u Rumuniji su prikazivali samo utakmice iz naše grupe. Ono što smo pratili po medijima nije dovoljno za neku sliku. Ali Srbija je uvek imala kvalitetnu ekipu i borila se za medalju, tako će biti i ove godine. Imate sreće, je*** ga - rekao je Rađa i nastavio:

- Rusi k'o Rusi, uvek su kvalitetni i nepredvidivi. Mogu da odigraju izvanredno, a mogu i veoma loše. Videćemo. Ako mi izađemo pravi kako treba, mislim da imamo velike šanse.

Rađa je predsednik Stručnog saveta Košarkaškog saveza Hrvatske. On je analizirao igru svoje selekcije. 

 - Kompletna organizacija, sve je podređeno Bogdanoviću i Šariću. Oni su glavni glumci u celom filmu. Naravno da je ovo timski sport, nije tenis. Znate gde lanac puca, tamo gde je najslabiji. Tako da su "epizodne uloge" veoma bitne. Nama se ove godine priključilo nekoliko veterana koji igraju veoma dobro, mislim da je to bila vrlo važna stvar. Svaka ekipa ima svoje zvezde, koje uvek igraju dobro, ali nekad epizodisti znaju da presude - naveo je Rađa.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading