Velika imena i humanost - Košarkaši pozivaju navijače u Arenu: Počela prodaja ulaznica za meč protiv Litvanije!

Autor:

Sport

26.07.2019

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši reprezentacije Srbije su se okupili i polako kreću u pripreme za Mundobasket koji ih za svega mesec dana očekuje u dalekoj Kini. U planu je odigravanje nekoliko jakih kontrolnih utakmica, a jedna takva biće na programu 10. avgusta sa početkom u 21 čas u „Štark Areni“ u Beogradu protiv selekcije Litvanije. Košarkaški savez Srbije obavestio je sve navijače da je počela prodaja ulaznica za ovaj spektakl.

RepublikaFoto: Promo foto
Stefan Jović

Uz poruku „Svi u plavom na Litvaniju“, gledaoci se pozivaju da obučeni u plavo dođu na utakmicu i tako zajedno isprate reprezentaciju Srbije na put u daleku Kinu i tako pošalju najbolju moguću sliku u svet.

Poseban kuriozitet je i što će ovaj susret imati humanitarni karakter. U saradnji sa UNICEF-om, polovina prihoda biće uplaćena za izgradnju inkluzivnih igrališta za decu.

RepublikaFoto: Promo foto
Aleksandar Đorđević

Karte će se prodavati po izuzetno popularnim cenama, pa će na Nivo 400 moći da se uđe za 400 i 500 dinara, dok će za Nivo 200 biti neophodno izdvojiti nešto više novca - 800, 1.000 ili 1.200 dinara u zavisnosti od sedišta. Ekskluzivna mesta na parketu prodavaće se po ceni od 5.000 dinara za prvi red, odnosno 3.500 dinara za drugi red. Cene sedišta u ložama biće 3.500 dinara.

Reprezentacija Srbije će u najjačem sastavu dočekati veoma jaku selekciju Litvanije, koja takođe predstavlja jednog od favorita za osvajanje medalje u Kini. No, beogradskoj publici će se tog avgustovskog dana predstaviti Nikola Jokić, Bogdan Bogdanović, Boban Marjanović, Miloš Teodosić, Nemanja Bjelica i ostali momci. Za Litvance će zaigrati fantastični Jonas Valančijunas, kao i mladi Sabonis i Jankunas, što nam garantuje fantastičnu utakmicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading