Željko Obradović lavovski podržao kampanju za orla krstaša!

Autor:

Sport

25.07.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najtrofejniji srpski košarkaški trener, Željko Obradović, podržao je kampanju “Lavovski za orlove”, koju je pokrenulo Lav pivo sa ciljem očuvanja orla krstaša u našoj zemlji.

RepublikaFoto: Promo foto
Željko Obradović sa značkom kampanje

Fotografisanjem sa simbolom kampanje, značkom sa parom orla krstaša, Obradović je pokazao koliko važnim smatra opstanak ove fascinantne ptice i nacionalnog simbola, koja trenutno u Srbiji broji svega dva odrasla primerka.

- Verujem kako je odnos prema našim simbolima, a posebno odnos prema prirodi koja nas okružuje, ključan za našu budućnost. Ovakve kampanje  su neophodne, ne samo radi popravljanja već načinjene štete, nego i radi podizanja svesti o tome koliko je priroda osetljiva na naše postupke. Upravo zato, odlučio sam da se uključim u kampanju “Lavovski za orlove” i na taj način dam svoj doprinos ovom važnom cilju” – naglasio je Obradović.

Kampanja ima za cilj obnavljanje staništa orla krstaša, kao preduslova za oporavak brojnosti ove ugrožene vrste, a od svake prodate 0.5 flaše Lav piva, 1 dinar se donira za ostvarenje ovog cilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading