Partizan u avgustu pali motore!

Autor:

Sport

25.07.2019

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana pripreme za novu sezonu krenuće u drugoj polovini avgusta. Tada će i trener crno-belih Andrea Trinkijeri obaviti i prvu prozivku.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Partizan će na početku trenirati u Beogradu, gde će i odigrati nekoliko pripremnih mečeva.

Sredinom septembra, Partizan će učestvovati na pripremnom turniru u Rumuniji, na kojem će pored crno-belih učestvovati domaći Kluž, Fenerbahče i Mornar iz Bara. Turnir u Klužu se održava 14. i 15. septembra. 

Nakon toga, sledi povratak u Beograd i odlazak na Superkup ABA lige, koji se ove godine održava u Zagrebu, od 26. do 29. septembra. Rival crno-belih u četvrtfinalu biće Mega Bemaks. 

Prvi meč u Evrokupu Partizan igra 1. oktobra u Veneciji protiv istoimenog tima, da bi vikend kasnije Parni valjak gostovao u Laktašima, gde će se u okviru prvog kola regionalne ABA lige sastati sa Igokeom. 

Prvu utakmicu u Štark areni, crno-beli će odigrati 8. oktobra od 20 časova protiv Tofaš Burse, u okviru 2. kola Evrokupa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading