Krstić otkrio sve o slučaju "Micov": Đorđevićeva šok terapija koja je promenila SVE!

Autor:

Sport

25.07.2019

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekoliko dana pred Mundobasket 2014. godine Aleksandar Đorđević je iz nacionalnog tima izbacio Vladimira Micova, a kako je šok terapija uticala na ekipu otkrio je tadašnji kapiten Nenad Krstić

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Đorđević i Vladimir Micov

- Situacija s Micovim bila je valjda nužna i neophodna da se desi. Pazite, on je meni prijatelj, ali mi to kao igrači gledamo na drugi način. Ne bih sada ulazio u detalje, niti te tračeve iz svlačionica, ali eto, to je definitivno nešto što se desilo kao tektonski poremećaj. Jer mi smo tada bili u situaciji da prekosutra demo na prvenstvo - rekao je Krstić u serijalu "Zlatni momci".

On je otkrio da Sale Đorđević nije želeo da prihvati izvinjenje.

- I ja sam se u jednom trenutku pitao da li može da se napravi sastanak da se možda Micov izvini za to što je uradio. Iskreno, ne znam ni tačno šta je bilo. Ali Sale je to kategorički odbacio... Jednostavno, možda je bila potrebna trebalo neka šok terapija u tom trenutku, i on je odlučio tako. Ispostavilo se kasnije da je Kalinić dobio priliku i eksplodirao. Eto, to je neka pozitivna stvar koja se desila. Da li bi Micov igrao na istom nivou ili bolje? Možda bi, možda ne bi, ali to je Saletova odluka i šok terapija koja je urodila plodom sa ove tačke gledišta. Možda bi sve isto išlo, možda bi bilo gore s Micovim, ali tako se desilo i to je istorija - otkrio je Krstić.

Srbija je na tom takmičenju stigla do srebrne medelja, a Sale je još jednom pokazao da se ničega ne plaši i da nikada neće da pogazi svoje principe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading