Ameri odustaju od SP: Sve više otkaza

Autor:

Sport

23.07.2019

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaši nastavili su da otkazuju učešće selektoru Gregu Popoviču na predstojećem Svetskom prvenstvu u Kini. Poslednji u nizu koji su se zahvalili "ludom Srbinu" su Damijen Lilard i Demar Derozan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popović

Prava epidemija otkaza nastavila je da se širi i ovog utorka, pošto su još dve velike zvezde odustale od učešća na Mundobasketu u Kini od 30. avgusta do 15. septembra. Iz dana u dan šanse Srbije rastu.

Poslednji u nizu koji neće igrati na velikom takmičenju su Damijen Lilard i Demar Derozan koji se se zahvalili Gregu Popoviču.

Poznata su imena i dvojice novih igrača koji bi trebalo da se priključe ekipi, da "zakrpe" rupe u sastavu, a to su Džulijus Rendl iz Njujorka i Džejlen Braun iz Bostona.

Na kraju kada se podvuče crte, iz prvobitnog Drim tima ispali su, svojom voljom, Džejms Harden, Entoni Dejvis, Erik Gordon, Si Džej Mekolum, Bredli Bil, Zajon Vilijamson i Tobajas Heris.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pera

23.07.2019 18:40

Znao san, bilo mi cudno ovoliki otkazi, potrazio sam "novi test za doping" i stvarno, internationalna doping agencija ima novi doping test, kontrolise nivo testosterona u krvi i moze tako da otkrije cak i krvni doping koji do sada nije mogao da se dokaze.