Zvezda pronašla pleja u NBA ligi!

Autor:

Sport

18.07.2019

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda u potrazi je za pojačanjem na poziciji plejmejkera. Nakon što je postalo jasno da novi igrač crveno-belih neće biti Miloš Teodosić , crveno-beli su se okrenuli drugim rešenjima.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Dugo čekani plejmejker šampiona ABA lige mogao bi da postane Kanađanin grčkog porekla, Naz Mitrou-Long koji je ovog leta nosio dres Klivlend Kavalirsa u Letnjoj ligi.

Prošle sezone 25-godišnji plejmejker igrao je za drugi tim Juta Džeza u "Džej" ligi za ekipu Solt Lejk sitija, ali je imao priliku i da 14 puta igra u NBA, ali bez velikog uspeha.

Ono što koči crveno-bele jesti i činjenica da Klivlend razmišlja da potpiše ugovor sa Kanađaninom koji je ovog leta imao dobre partije u Letnjoj ligi igajući za Kavse.

Tokom prethodne sezone u "Džej ligi" beležio je 18 poena, 4,6 asistencija i 6,1 skok po meču, dok je u NBA uspeo da upiše samo 1,1 poen i 1,1 asistenciju na 14 utakmica na kojima je igrao prosečno po šest minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading