NEDOVIĆ: Ne pišite gluposti

Autor:

Sport

15.07.2019

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemanja Nedović, srpski košarkaš, oglasio se povodom spekulacija povodom svoje budućnosti.

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Nedović

Nedović je društvenoj mreži Tviter kritikovao jednog od brojnih članova koji gotovo svakodnevno izlaze sa nepotpunim i najčešće netačnim informacijama oko transfera košarkaša u Evropi.

Trenutno član Olimpije Milano, popularnog Armanija, odogvorio je na poruku izvesnog Andreja Sazonova, koji je preneo informaciju da je srpskom igraču propao transfer u Žalgiris.

- Nemanja Nedović je ponuđen Žalgirisu. Ušlo se u pregovore, ali je na kraju Šarunas Jasikevičus obustavio razgovor - napisao je korisnik Tvitera, na šta je Nedović odgovorio:

- Ljudi, prestanite da pišete gluposti zbog ritvitova i lajkova.

Armani se nedavno pojačao iskusnim španskim plejmejkerom Serhijom Rodrigesom, a Nedović će se za minutažu naredne sezone, ukoliko ostane u timu, boriti i sa bivšim bekom Fenerbahčea Džejmsom Nanelijem.

Mediji su takođe preneli da će Naneli napustiti tim novog trenera Etorea Mesine, ali je on tu informaciju demantovao na Tviteru rekavši "da mu je ugovor zagarantovan za narednu sezonu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading