Mornar doveo sedmo pojačanje!

Autor:

Sport

15.07.2019

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mornar nastavlja sa stvaranjem izuzetno moćnog tima za predstojeću sezonu. Ugovor sa Baranima potpisao je slovenački centar Mirza Begić (34, 216), koji je prošle sezone branio boje Olimpije.

RepublikaFoto: youtube.com/ABA liga j.t.d.
Mirza Begić

Iskusni košarkaš je sedmo pojačanje Mornara u ovom prelaznom roku. Pre njega u klub su stigli Džejkob Pulen, Damir Markota, Derek Nidam, Brendis Rajli Ros, Sead Šehović i Milko Bjelica.

Iz prošle sezone u sastavu tima su ostali Uroš Luković, Nemanja Vranješ, Radoje Vujošević, Vukota Pavić i Marko Mugoša.

Na osnovu odrađenog posla tokom ovog leta, jasno je da će Mornar imati velike ambicije u svim takmičenjima, pošto su Barani napravili tim sposoban da se bori za sam vrh ABA lige i trofeje u Crnoj Gori, a plasman u grupnu fazu FIBA Lige šampiona ne bi smeo da dođe u pitanje (rival će u poslednjem kolu kvalifikacija biti Benfika ili Groningen).

Mirza Begić je tokom bogate karijere igrao za reprezentaciju Slovenije, a branio je boje Slobode iz Tuzle, Olimpije, Virtusa, Slovana, Žalrgisa, Reala, Baskonije, Cedevite.

Osvojio je tri titule u Sloveniji sa Olimpijom, Baltičku ligu sa Žalgirisom, titulu, Kup i Superkup sa Realom, titulu i Kup sa Cedevitom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading