Zvezdi bratski klub "kvari" posao oko Stefana Jovića!

Autor:

Sport

15.07.2019

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Stefan Jović slobodan je posle isteka ugovora sa Bajernom i to žele da iskoriste brojni evroligaši, a Olimpijakos je jedan od njih.

RepublikaFoto: Starsport
Stefan Jović

Atinjani su ostali bez plejmejkera nakon što je Najdžel Vilijams-Gos potpisao za Jutu, pa je uprava grčkog drugoligaša sada angažovana da dovede pravu alternativu.

Logično, Jović se nameće kao idealno rešenje. 

Prema navodima grčkih medija, bivši plej Zvezde je na vrhu liste potencijalnih pojačanja, istina pregovori još uvek nisu krenuli, ali to je, prema istom izvoru, samo pitanje vremena.

Podsetimo, za Jovića je, pored ostalih, zainteresovana i Zvezda koja traži glavnog plejmejkera nakon odlaska Reglenda i Teodosićevog izbora da karijeru nastavi u Virtusu.

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Stefan Jović

Atinjanima, ipak, "ne svetaju ruže" kada je finansijska situacija u pitanju, određenim igračima se duguje i po nekoliko plata, što može na kraju biti i odlučujući faktor da Jović sreću potraži na nekom drugom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading