Milutinov preti Olimpijakosu zbog neisplaćenih zarada!

Autor:

Sport

14.07.2019

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski centar Nikola Milutinov tražio je od Olimpijakosa da mu isplati tri zaostale plate i najavio da će u suprotnom preduzeti određene zakonske mere, verovatno misleći na tužbu.

RepublikaFoto: Starsport
Nikola Milutinov

Milutinov bi po svemu sudeći mogao da napusti Atinu, mada su pre nekoliko dana crveno-beli odbili CSKA koji je želeo srpskog košarkaša. 

Sa Atinjanima je ugovorom vezan do narednog leta. CSKA se javljao nekoliko puta, nudili su 1,5 miliona evra Grcima, dok bi srpski centar dobijao čak tri miliona evra godišnje, a ugovor bi glasio na tri sezone.

Milutinov je sada upozorio Olimpijakos na kašnjenje plate, a ceo slučaj je objasnio i Nikolin agent, Jorgos Dimitropolus.

- Milutinov, kao i svaki čovek ima pravo da dobije platu na vreme. Činjenica je da svaki grčki klub, ali i veliki broj evropskih klubova, uključujući i one iz Evrolige, Evrokupa, Lige šampiona, ACB, Turske, Rusije i Italije ne plaćaju na vreme i odlažu, ponekad i godinama, bez da igrači podižu glas koliko bi trebalo. Činjenica je i da ima na hiljade slučajeva pred lokalnim sudovima i BAT, što ne znači da kada neko traži da mu se plati - da je to odmah loše. Ograničavanje problema na jedan klub je sprdnja. To je jedan od razloga zašto smo stotinama godina iza NBA - poručio je u saopštenju poznati agent.

On je dodao da će Nikola i dalje davati maksimum u dresu Olimpijakosa.

- Nikola ima još godinu dana ugovora sa Olimpijakosom i izbor kluba je hoće li on ostati ili ne. Ako ostane, davaće maksimum 100 posto kao što je uvek i radio, jer mu je klub verovao kada drugi nisu. Šta se posle desi kada on bude slobodan igrač, to je nešto što ne možemo danas da znamo - dodao je Dimitropulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading