Izgleda da je vreme za kraj sapunice Teodosić!

Autor:

Sport

13.07.2019

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da se bliži kraj sapunice vezane za novi klub sjajnog srpskog plejmejkera Miloša Teodosića. Makabi je odbijen, stidljivo se, bar u navijačkom svetu, pominjala i Crvena zvezda, ali će rođeni Valjevac karijeru nastaviti u CSKA iz Moskve. Tako bar pišu italijanski mediji uz dodatak da Virtus iz Bolonje i dalje čeka odluku iskusnog organizatora igre. I nada se preokretu.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Miloš Teodosić

Međutim, sve ukazuje da će Teodosić ponovo postati "Armejac". Italijanska Republika ističe da je Srbin šest godina nosio dres velikana evropske košarke sa kojim je osvojio Evroligu. Pored toga u odličnim je odnosima sa prvi čovekom kluba Vatutinom. Posle odlaska Ćaća Rodrigeza u milansku Olimpiju, CSKA traži novog plejmejkera. A izbor je, očigledno, pao na Miloša Teodosića.

Ne treba zanemariti ni činjenicu da CSKA može da ponudi finansijski najjači ugovor rođenom Valjevcu, koji sigurno ima potencijala da i dalje igra na najvišem nivou. Bez obzira što je preskočio poslednjih šest meseci, kada se rastao sa LA Klipersima.

Da je transfer blizu realizacije govore i saznanja Italijana da će se Virtus iz Bolonje okrenuti alternativnim rešenjima. Reč je o Teodosićevim zemljacima Stefanu Joviću i Stefanu Markoviću.

Čeka se reakcija Crvene zvezde...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading