Delije u "transu" zbog Tea: Spremni za odlazak u pozorište, čuvanje ćerke svaki dan, ludi komentari na profilu njegove supruge!

Autor:

Sport

10.07.2019

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle "štosa" Jelisavete Teodosić u pozorišnoj predstavi, navijači Zvezde još više žele Miloša u crveno-belom dresu!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Miloš i Jelisaveta Teodosić

Pitanje svih pitanja ovog prelaznog roka među navijačima Crvene zvezde svakako je, gde će Miloš Teodosić nastaviti svoju bogatu karijeri i hoće li tob iti u redovima crveno-belih, a posle "najave" Teove supruge Jelisavete, "delije" su totalno poludele.

Tako su navijači umesto Teodosićev, "zatrpali" Jelisavetin Instagram profil gde gomilom duhovitih komentara pokušavaju da privole atraktinu glumicu da nagovori muža da potpiše za crveno-bele.

Jedan od komentara sa najviše lajkova je sigurno obećanje navijača Zvezde da će pratiti i čuvati sve članove porodice Teodosić.

 - Nagovori Tea molim te,gledaćemo "Vojnu akademiju" svake večeri čak i reprize,čuvaćemo vam dete kada niste kući,održavaćemo vam baštu i dvorište ukoliko je imate,dolazićemo na predstave redovno,ići ćemo vam u kupovinu svaki dan,samo nek potpiše makar na godinu dana! - stoji u jednom komentaru.

Navijači Zvezde će prihvatiti i na kulturno uzdisanje, pa su gospođi Teodosić poručili jasno:

 - Dolazićemo i na predstave ako treba - spremni su na sve navijači srpskog šampiona.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Teodosić

Za kraj, "delije" su odlučile i da prepevaju stihove pesme legendarnog Sinana Sakića, pa je tako osvanuo komentar...

- TEOOOO je ženu ko svaki čovek,  pa kupi zemlju kraj planinskog vrela, i šljivik mali za rakiju, i kućicu na kraju Valjeva... Delija momak,  u najlepše doba  voleo je ženu, želeo je dom,  najlepše dane sa ćerkicom malom,  ostao je ON, da proživi sa ZVEZDOM" - piše u jednom od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading