SLUTI NA DOBRO: Letonci na +9 na poluvremenu

Autor:

Sport

07.09.2017

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Letonije imaju prednost od devet poena protiv domaćina Turske u petom kolu Evropskog prvenstva grupe D. Ukoliko Bertans i drugove održe vođstvo do kraja, Srbija ide sa prvog mesta u osminu finala!

RepublikaFoto: fiba.basketball/eurobasket
Porzingis rešeta koš Turske

Letonci drže čas košarke pred skoro 15.000 navijača u "Abdi Ipekči" areni u Istanbulu. Domaći košarkaši Turske gotovo celo drugo poluvreme u zaostatku.

Počelo je otvoreno sa obe strane, pošto su i Turci i Letonci krenuli sa šutevima spolja, a u tom nadmetavanja za sada se bolje snalazi Letonia.

Porzingis sa 16 i Blums sa 11 za sada predstavljaju prave napasti po koš Turaka, dok sa druge strane domaćina u životu drži talentovani bek Fenerbahčea Melih Mahmutoglu sa 14 koševa.

Sledi nastavak utakmice, a ukoliko Letonija napravi podvig i savlada Tursku pred njenim navijačima to znači da naš tim ide u osminu finala sa prve pozicije i automatski prelazi na lakšu stranu žreba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading