Na pomolu trampa Virtusa i Partizana!

Autor:

Sport

09.07.2019

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se ne šali! U klub iz Humske stigli su Nemanja Gordić i Rašon Tomas, a kao potencijalna pojačanja pominju se i Vilijam Mosli, Džoš Adams, a u nekim varijantama i Kevin Serafan. Međutim, Italijani javljaju da je na pomolu trampa između crno-belih i Virtusa iz Bolonje.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Partizana

Prethodnih nedelja pisalo se da je Aleksej Nikolić na pragu prelaska u novoformirani tim Cedevita Olimpija. Reprezentativac Slovenije je pod ugovorom sa Partizanom, ali bi ipak mogao da napusti redove osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Italijanska "Planeta Basket" piše, kako je 24-godišnji plejmejker na meti Virtusa iz Bolonje, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Aleksandar Đorđević. Virtus bi za Nikolića morao da plati obeštećenje, ali Italijani pišu, kako bi klubovi mogli da se dogovore o trampi.

Naime, u tom slučaju u zamenu za Nikolića crno-bele bi pojačao Dejan Kravić, koji je odavno meta Partizana. Centar rođen u Mostaru ima 28 godina, a igrao je i za Retimno, Den Boš, Ekscelzior i Panionios.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading