Štimac: BELGIJA NIJE SLABA, POKAZALI SMO DA SMO JAKI

Sport

07.09.2017

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar srpske reprezentacije Vladimir Štimac je u analizi duela protiv Belgije, koji su naši dobili 74:54, istakao da protivnik uopšte nije bio naivan kako mnogi misle.

RepublikaFoto: Starsport
Štimac: Idemo mirne glave u osminu finala

- Forma to da, to se slažem, rutinski to se isto slažem, ali ne slažem se da je laka ekipa to su isto igrači koji su igrali na visokom nivou. Neki od njih su sad na zalasku karijera, taj Ervel, Tabu svi ih znamo i ovi neki igrači su im mlađi. Mislim da smo zasluženo pobedili i da idemo mirne glave u osminu finala - rekao je Štimac novinarima posle meča. 

Naš centar je dodao da će ispratiti duel između Letonije i Turske, ali da se ni on, niti bilo ko iz ekipe opterećuje imenom protivnika u narednoj fazi turnira.

- Gledaćemo, ali ne kalkulišemo mi nas nije ni zanimalo ni pre, ne zanima nas ni sad, idemo da dobijemo svaku utakmicu - izjavio je Štimac.

On je dodao da sve može da raduje dobra forma u kojoj se nalazi ceo tim, kao i da svako uspeva da maksimalno iskoristi vreme na parketu koje mu da selektor Aleksandar Đorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading