Lučić potpisao na tri godine!

Autor:

Sport

09.07.2019

10:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično je, Vladimir Lučić je produžio saradnju sa Bajernom iz Minhena. Jedan od najboljih košarkaša ovog kluba u tekućoj sezoni produžio je ugovor na još tri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Lučić

Lepe vesti prvo je objavio njegov menadžer Miško Ražnatović na svom Tviter nalogu, da bi vrlo brzo stigla potvrda i na zvaničnom sajtu "Bavaraca". Lučić nije krio zadovoljstvo što će i u narednim godinama nositi dres nemačkog velikana.

 - Veoma sam srećan što ostajem u Bajernu. Napravili smo toliko velikih rezultata zajedno u poslednjih nekoliko godina i vrlo mi je drago što sam bio deo čitave priče. Cilj za budućnost je jasan - moram biti još uspešniji - izjavio je srpski košarkaš za klupski sajt.

Vladimir Lučić u Bajernu igra od 2016. godine, a za to vreme je pomogao klubu da dođe do jedne titule u Kupu Nemačke, kao i dva trofeja u domaćem šampionatu.

Prethodne sezone u Evroligi, Lučić je prosečno beležio ravno 10 poena po utakmici, uz 3,8 skokova i 1,2 asistencije, kao i 1,1 ukradenu loptu. Na terenu je prosečno provodio 26 minuta na 30 utakmica, a Bajern je u elitnom takmičenju „izvisio“ za jednu pobedu, te je tako propustio šansu da se bori u plej-ofu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading