Nastavlja se iznošenje prljavog veša: Milica Dabović otkrila nove neverovatne detalje o selektorki i sta planira dalje!

Autor:

Sport

09.07.2019

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja košarkaška reprezentativka Srbije Milica Dabović nastavlja sa iznošenjem "prljavog veša" u danima kada cela zemlja slavi bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu završenom proteklog vikenda u Beogradu.

RepublikaFoto: Starsport
Milica Dabović

Milica Dabović nije štedela selektorku Marinu Maljković i pojedine košarkašice u danima kada se osetilo da će dogurati daleko, ali kao da je čekala najpovoljniji trenutak da zada završni udarac srpskm herojkama koje ne silaze sa naslovnih strana.

Dabovićeva je ubeđena da je bronza neuspeh, ponajviše krivicom selektorke, za koju kaže da je pogrešila u ključnim odlukama tokom meča sa Španijom, a lični rat sa Maljkovićevom ilustrovala je pričom iz Istanbula kada se se srele tokom meča Fenerbahčea i Galatasaraja.

- Prošle godine bila sam na utakmici Fenerbahče-Galatasaraj. Srela sam Maljkovićku, prišla, javila se i ponosno izgovorila: Šefice, želim da se vratim i igram za reprezentaciju u Beogradu, biću spremna. Želim da treniram i ginem na parketu, nađem tim. U jednom dahu je samo rekla da neću igrati za reprezentaciju i da nema potrebe više da igram košarku - napisala je Dabovićeva na svom Instagramu pa nastavila sa novim detaljima:

- Pitala me je kako stojim finansijski. Rekla sam da se vraćam na teren posle porođaja i da ću novac ponovo zaraditi svojim trudom i radom. Držala sam četvoromesečnog sina u rukama. Takva kakva je rekla mi je hladno: Probaj sa prostitucijom da dođeš ovde do para, pa ću te zaposliti za dve godine... - napisala je Dabovićeva i najavila da će sve detalje napisati u knjizi koju planira da objavi.

Uprkos opštem mišljenju da je bronza veliki uspeh, Dabovićeva smatra da je zlato moralo da se osvoji u Beogradu.

- Da li je Srbija mogla bolje? Mogla je, ali nije. Pehar prvaka Evrope sam ponosno kao kapiten donela 2015. godine i zato sa punim pravom mogu da kažem: Zlato je ove godine moglo i moralo ostati u Beogradu. Nije jer na klupi imamo to što imamo. Trenera koji pravi loše izmene i donosi loše odluke, a o ljudskim osobinama neću komentarisati - napisala je Dabovićeva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milica Dabović

Na kraju je poručila da će proći i ovo, kao u bajci Carevo novo odelo i da će neko uzviknuti: "Car je go" i istina će svakako pobediti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading