Opet je to uradio: Zakucavanja, blokade, "ratnička" partija Smailagića za pobedu Voriorsa protiv Lejkersa!

Autor:

Sport

09.07.2019

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao startni centar, Alen Smailagić se rano jutros po našem vremenu našao u sastavu Golden Stejta za meč protiv Los Anđeles Lejkersa u NBA Letnjoj ligi i nije nimalo razočarao. Uz njegovu vrlo efektnu partiju, "Ratnici" su došli do pobede nad "Jezerašima" rezultatom 88:80.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Alen Smailagić

Srpski košarkaš koji je ove godine odabran kao 39. pik na NBA Draftu od strane Nju Orleansa, ali je preko trejda završio u Golden Stejtu, za čiji je razvojni tim i igrao u NBA G ligi, danas je na terenu proveo 21 minut, a pritom je postigao devet poena i uz to imao tri skoka i dve asistencije.

Iako se danas statistički nije preterano istakao, plenio je dobrim potezima na obe strane parketa. Imao je jednu sjajnu blokadu, a može se reći da je imao i par fantastičnih zakucavanja.

Očigledno je da Voriorsi ozbiljno računaju na Smailagića u budućnosti, pa će biti zanimljivo videti kakav će biti put ovog košarkaša, koji je sasvim tiho otišao „preko bare“ i uplovio u NBA vode. Pre toga, nastupao je za Kotež, pa je samo po tome jasno koliki je skok napravio u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading