ČOVIĆ ZA SRPSKI TELEGRAF: ČEKAM TEA, ali se još nisam video s njim

Autor:

Sport

08.07.2019

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želja da Miloš Teodosić (32) obuče dres Crvene zvezde nije sporna ni kod jednog navijača srpskog i ABA šampiona, ali realnost je drugačija. Mnogo skuplji timovi zainteresovani su za jednog od najboljih igrača pod obručima dosad, spremni da izdvoje brdo para za njega, ali to ne sprečava "Delije" da "već znaju" da je sa Teom sve dogovoreno i da će uz paklena pojačanja upravo on biti kockica u mozaiku koja će voditi crveno-bele možda i do fajnal-fora Evrolige.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović i Milan Tomić

Neki idu dotle da po društvenim mrežama pišu da su Tea videli u Železniku, a neki su ga navodno sreli na Malom Kalemegdanu odmah po završetku pregovora sa Nebojšom Čovićem, predsednikom Crvene zvezde.

PARIRANJE VELIKANIMA

Međutim, alfa i omega kluba sa Malog Kalemegdana za Srpski telegraf ekskluzivno otkriva da još nije pričao sa Teom.

- Miloš i ja se nismo videli, ni na Kalemegdanu, ni u Železniku, niti bilo gde drugo. Moram da reagujem na neistinite spekulacije u medijima. Miloš je zvezdaš, njemu su vrata otvorena, ali mi nemamo novac da se utrkujemo sa klubovima poput Olimpijakosa, Makabija i Efesa. Ukoliko do razgovora, pregovora, dođe, Zvezda nema razloga da bilo šta krije, a siguran sam ni Miloš - kaže Čović.

RASPALIO MAŠTU

Zvezdaši optimizam gaje jer im je upravo Teo ne tako davno raspalio maštu. On je još iz LA Klipersa poručio da bi na Mali Kalemegdan dolazio samo dok je još u punoj snazi, do 32. rođendana, koji je proslavio 19. marta.

- Ako bih dolazio, voleo bih da to bude u nekim normalnim godinama, tu do 32. godine. Da pomognem na pravi način, a ne da se vratim samo da završim karijeru - bio je jasan Teodosić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading