Poplava emocija: Ovo su reči Maljkovićeve nakon ogromnog uspeha!

Autor:

Sport

07.07.2019

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marina Maljković, selektorka Srbije nije mogla da sakrije oduševljenje zbog pobede svojih izabranica nad Velikom Britanijom i osvajanja bronze na Evropskom prvenstvu.

RepublikaFoto: Starsport
Marina Maljković

Maljkovićeva je uz osmeh i puna ponosa posle velikog uspeha govorila.

- Osvajanjem ove medalje, još jednom smo pokazali da smo zemlja košarke! A moje igračice su pokazale da nisu samo dobre košarkašice, već da su i heroji! Niko se ovome nije nadao dok smo pripremale za Evropsko prvenstvo iako su pritisci bili veliki jer se šampionat igrao kod nas!- rekla je Maljkovićeva.

Onda je nastavila u istom tonu.

- Ponosna sam što ih treniram i stvarno su pravi heroji. Pokazale su da je u Srbiji ženski sport podjednako uspešan kao i muški. Hvala navijačima koji su nas bodrili i u Zreenjaninu i u Beogradu. Nadam se da će ovo biti podstrek za dalje jer nas očekuje smena generacija!- rekla je selektorka Srbije.

Bilo je dosta problema, ali...

- Veliki je problem kada ekipa ne igra redovno na Evropskom ili Svetskom prvenstvu ili Olimpijskim igrama. Ali sada sam presrećna jer smo mi uspele da uradimo nešto za svoju zemlju i osvojimo bronzu. Vratile smo se u vrh, proslavićemo malo, a onda da se borimo za plasman na Olimpijske igre u Tokiju 2020- zaključila je Maljkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading