Bogdanović smiruje strasti: SP nije utakmica protiv Amera!

Autor:

Sport

06.07.2019

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović pričao o životu u NBA i očekivanjima nacije, ali i samih košarkaša na Mundobasketu. As Kingsa smatra da treba ići korak po korak i da je vreme da padnu i ti Amerikanci, ali da o tome ne treba razmišljati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bogdan Bogdanović

Dva puta smo gubili na Mundobasketu 2014. i Olimpijskim igrama 2016. i na redu je, što kaže naš narod "treća sreća" Međutim, ne idemo mi u Kinu da se borimo sa Amerikancima, jer ima mnogo dobrih ekipa i teških utakmica da odradimo do eventualnog finala sa Drim timom.

To kaže i Bogdan Bogdanović, u intervjuu za emisiju "U susret SP" koja se emituje na RTS-u.

-  Naš najveći kvalitet je timski duh i hemija između igrača - kaže Bogdanović i nastavlja:

- Predstojeće prvenstvo je najaveći izazov za mene u životu i nadam se da ćemo ostvariti veliki uspeh.  Sistem je takav da nema prava na kiks. Treba ići korak po korak. Ne treba da odemo tamo sa mentalitetom da mi treba da pobedimo Amere. To nije utakmica protiv Amera, nego Svetsko prvenstvo, gde ima prva faza, pa druga faza, pa osmina finala i tako dalje, a naš cilj jeste da dođemo do finala. Ali, ima dosta reprezentracija i i jakih protivnika - rekao je Bogdanović za RTS.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading