Zvezda i Sale žele istog igrača!

Autor:

Sport

06.07.2019

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Marković se godinama dovodi u vezu sa Crvenom zvezdom, navijači smatraju da bi bio idealno rešenje na poziciji plejmejkera.

RepublikaFoto: starsport
Aleksandar Đorđević

Nadaju se da bi mogao da bude kec iz rukava Nebojše Čovića, ali nekadašnji reprezentativac Srbije je na ceni. Ima i druge ponude.

Prema pisanju italijanskih medija Marković bi mogao da karijeru nastavi u Virtusu. Tim Aleksandra Đorđevića i dalje želi Miloša Teodosića, ali ukoliko ne dođe do dogovora, u vidu imaju drugog Srbina. 

Bivši reprezentativac naše zemlje je slobodan u izboru nove sredine. Istekao mu je ugovor sa Himkijem, za koji je prošle sezone u Evroligi prosečno beležio 6,1 poen i imao 4,4 asistencija. Pre Himkija Stefan Marković je igrao za Trevizo, Valensiju, Banvit, Unikahu i Zenit.

Crvena zvezda je do sada produžila ugovore sa Brankom Lazićem, Filipom Čovićem Mohamedom Fajeom, Borišom SImanićem, Bilijem Beronom, Stratosom Perperogluom, Čarls Dženkins i Ognjen Kuzmić su se vratili, a jednogodišnji ugovor potpisao je i Derik Braun, a čeka se ozvaničenje saradnje sa Džejmsom Gistom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading