Evropski velikan želi Tea!

Autor:

Sport

06.07.2019

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Teodosić imaće težak zadatak da izabere gde će nastaiviti karijeru, pošto se još jedan klub uključio u trku za njegov potpis. U pitanju je ni manje, ni više Real iz Madrida.

RepublikaFoto: starsport
Miloš Teodosić

Mediji iz Španije prenose da bi Miloš Teodosić sledeće sezone lako mogao da zaigra u dresu kraljevskog kluba. Kako su ostali bez De Koloa koji je prešao u Fener, "kraljevići" traže nove opcije a jedna od njih je sjajni plej.

Virtus iz Bolonje mu je predložio dvogodišnji ugovor na 2.300.000 evra, Olimpijakos na 2.500.000 evra, a Makabi na 3.000.000 evra, s tim da je druga godina opciona. Kao moguća destinacija pominjao se i Efes, kao i CSKA, a šuška se čak i da bi kapiten Srbije moga u Crvenu zvezdu.

Teodosić nije igrao košarku, posle otkaza u LA Klipersima rešio je da se odmori i spremi za Svetsko prvenstvo. Odluka je o klubu će biti doneta uskoro a sigurno da je Teo nedostajao svim ljubiteljima košarke.

Poslednji u nizu je Real, a sigurno da bi ekipi Pabla Lasa igrač poput Srbina mnogo značio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading