Zvezda juri Teodosića i Jovića, ali i NBA pojačanje!

Autor:

Sport

05.07.2019

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle osvojena tri pehara prošle sezone i obezbeđenog povratka u Evroligu, Crvena zvezda rešila je da se značajno pojača i na jesen stane na crtu najboljim timovima Starog kontinenta. Pošto je produžila ugovore sa okosnicama prošlosezonskog tima, Zvezda je ojačala centarsku liniju sa Ognjenom Kuzmićem i Derikom Braunom, dok je na poziciji beka treći put crveno-beli dres obukao ljubimac "delija" Čarls Dženkins. Ni tu se regionalni šampion ne zaustavlja.

RepublikaFoto: Kss.rs - Tanjug/AP
Stefan Jović i Miloš Teodosić

Kako saznaje Srpski telegraf, na meti skauta tima sa Malog Kalemgdana nalaze se iskusni igrači Miloš Teodosić(32), Stefan Jović(28) i Pefi Marković(31), dok se vode pregovori sa Ajzerom Briskom(23), članom NBA ligaša Orlando Medžika, koji je proteklu sezonu proveo u razvojnoj ligi.

Što se visokih igrača tiče, tu je izbor sužen na tri imena. Pored Džejmsa Gista(32), o čijem povratku u Srbiju bruji cela Evropa, Zvezdi je zanimljiv Francuz Aksel Tupan(26) iz Olimpijakosa, kao i iskusni Nigerijac, Majkl Erik(31), kome je istekao dvogodišnji ugovor sa Darušafakom.

 - Sigurno će biti od dva, do tri pojačanja, dakle 100 odsto  na poziciji plejmejkera, kao i na poziciji centra. O imenima i nacionalnostima igrača ne bih ovom prilikom, jer ih je više u opticaju - potvrdio je predsednik kluba Nebojša Čović.

RepublikaFoto: Starsport
Nebojša Čović i Milan Tomić

Moćan tim, Zvezda bi trebalo da kompletira u narednim danima, što je nedavno najavio i trener Milan Tomić, rekavši da će tek tada moći da ode na miran zaslužen godišnji odmor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading