Rokijev grad se rasplakao, razdvojili se Bobi i Tobi!

Autor:

Sport

05.07.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Boban Marjanović (30) novi je košarkaš Dalasa. Posle samo pet meseci provedenih u Filadelfiji srpski gorostas se seli u Teksas, gde će igrati u paru sa Lukom Dončićem, ali su ga navijači toliko zavoleli da je u gradu gotovo proglašen dan žalosti.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović i Tobajas Heris po dolasku u Filadelfiju

- Plačem, ovde i pravi muškarci plaču. Žao nam je što odlaziš, volimo te ovde u Filadelfiji - samo su neki od komentara na Tviteru.

Rastanak je najteže pao Tobajasu Herisu, sa kojim je Bobi delio svlačionicu u Detroitu, LA Klipersima i Filadelfiji.

- Znam da šou mora da se nastavi. Srećan sam zbog mog brata Bobana. Brate, radi to što si do sada radio i u Dalasu - poručio je Heris Srbinu.

Njihov razlaz teško su podneli i navijači. Nestvarno zvuči, ali mnogi smatraju da je rasparen jedan od najboljih tandema u istoriji NBA lige koji je zajedno nastupao samo tri godine.

- Najbolji duel u NBA ligi. Bobi i Tobi su najbolji tandem još od vremena Majkla Džordana i Skotija Pipena. Nedostajaćete mi u istom timu. Moraću da namestim podsetnik za utakmicu između Filadelfije i Dalasa da vas ponovo gledam zajedno na terenu - iskreni su navijači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading