MILICA: MARINA, NILSKI KONJU popij lekić za smirenje i koju čašicu!

Autor:

Sport

05.07.2019

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba do istrebljenja, ili ona ili ja, može biti samo jedna, samo su neke od izreka kojima se može opisati rat koji je Milica Dabović (37) započela protiv selektorke srpskih košarkašica Marine Maljković (37).

RepublikaFoto: Starsport
Milica Dabović

Nakon uvreda da je pijandura i da psuje igračice, nekadašnja kapitenka je udarila po Maljkovićevoj na privatnom planu.

IZGUBLJEN KOMPAS

- Izgleda da je neslana šala prirode pomalo izgubila kompas jer je prvi put pročitala nešto negativno o sebi. Izgleda da na svakih šest sati uz lekić za smirenje uzima i čašicu alkohola. Pominjati dete, koje svakako odrasta uz ljubav oba roditelja i obe porodice, to razumem s obzirom na to da dotična u životu teško da će imati sposobnosti i prilike da se brine i o kanarincu ili zlatnoj ribici. Od ponedeljka ćemo videti i da li je njenoj devojci Dubljevićki (Jelena, kapiten reprezentacije Crne Gore, prim. aut.) naš savez platio boravak na Zlatiboru za vreme priprema naše reprezentacije ili Marina, kao svako muško u vezi. A imaće šta da se pročita o nečemu što bih nazvala "prokletom" za žensku košarku, nikako pokretom. Jer dotična od pokreta ima gracioznost nilskog konja iz Diznijevog crtanog filma - poručila je Dabovićeva.

IZBOR TRENUTKA

Mnogi su Milici zamerili što je iznošenje prljavog veša počela pred početak i tokom Evropskog prvenstva, na kojem je naša reprezentacija perfektnom igrom stigla do četvrtfinala, u kojem je sinoć igrala protiv Švedske. Međutim, nekadašnja kapitenka smatra da je sve što priča za dobro srpske košarke, a ne da je uništi.

- Ovo je pravi trenutak jer što se pre počne sa lečenjem, veće su šanse za ozdravljenje. A ovo je samo početak istine o najvećoj šarenoj laži ženske košarke. Voli vas Mili, koja će istinom pobediti - završila je Dabovićeva poslednji napad u nizu.

RepublikaFoto: Starsport

Milica: Marina je nasilnik koji obeshrabruje žrtve

Napadajući selektorku, Milica Dabović je odgovorila i na tekstove po medijima u kojima se spominje njena porodica, pre svega otac i brat.

- Piše "nasilan muškarac", pravi muškarac nikada neće biti nasilan prema ženi, a dotični je pravosnažno osuđen za nasilje, tako da to svakako nije moja sramota, već tvoja da tako pišete u zemlji gde je sve više žrtava, koje ovim samo obeshrabrujete. Ali kako bi ti to prepoznala kada si i sama nasilnik, o čemu će se tek čitati. Svaka porodica ima problema, samo što je naša pod lupom javnosti. Pravda je spora, ali dostižna i istina će se saznati o nevinosti moga brata. O meni, ocu, majci i sestri govore medalje, uspesi, rezultati i prijatelji na svim kontinentima - napisala je Milica na svom Instagram nalogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading