Perperoglu otkrio razlog ostanka u Zvezdi: Blagosloven sam...

Autor:

Sport

03.07.2019

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grčki košarkaš Stratos Perperoglu je produžio ugovor sa crveno-belima, a kao razlog je za ostanak na Malom Kalemegdanu je naveo to što ga motiviše način na koji se prema njemu odnose u Crvenoj zvezdi.

RepublikaFoto: Starsport
Stratos Perperoglu

U utorak je potvrđeno da će iskusni košarkaš u crveno-belom timu biti i naredne sezone.

- U klubu su od početka pokazivali koliko me žele. Čak i pre nego što se sezona završila. Divno mi je bilo u Beogradu, navijači me vole. Tim želi da nastavi da ostvaruje dobre rezultate, da bude konkurentan u Evroligi, osvoji još titula. Okruženje u Crvenoj zvezdi i način na koji se svi ophode prema meni me motiviše. Osećam se kao kod kuće- rekao je iskusni grčki košarkaš.

Presudan je odnos Perperoglua sa trenerom Milanom Tomićem, koji je u Zvezdu otišao iz Olimpijakosa.

- Odlično funkcionišemo. Zaista cenim sve što radi za klub. U svojoj prvoj sezoni pokazao da ima šta je potrebno za prvog trenera- rekao je Grk.

Perperoglu je oduševljen navijačima.

- Igrao sam u mnogim velikim klubovima koji imaju široke baze navijača, ali istina je da je ona koju Zvezda ima sa svojim pristalicama jedinstvena. Blagosloven sam što sam deo toga- zaključio je Perperoglu.

Perperoglu je postao šesti igrač iz šampionskog tima Zvezda koji je produžio ugovor, posle Lazića, Fajea, Simanića, Čovića i Berona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading