TEGI: VULETIĆU, KLOŠARE; PROFA: OBIČAN SI ULIČAR!

Autor:

Sport

30.06.2019

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rat zbog Partizana rasplamsao se na društvenim mrežama! Liniju fronta su posle bezazlene prepiske otvorili potpredsednik fudbalskog kluba Vladimir Vuletić i košarkaški novinar Vladan Tegeltija.

RepublikaFoto: Starsport
Vladimir Vuletić

Najpre je usledila javna polemika oko toga ko više voli crno-bele boje i ko je uradio više za klub i sportsko društvo, da li sadašnja uprava fudbalskog ili košarkaškog kluba. Do kraja je ostalo nejasno zašto je Tegeltija žučno branio košarkašku sekciju, koju samo sektorski prati, ali ni zašto čelnik kluba koji posrće godinama napada KK, sa kojim deli gotovo sve.

BEZ POŠTOVANJA

Svesni da više ne biraju baš svaku reč, prepisku su nastavili u privatnim porukama koje su nekim kanalom pronašle put do javnosti.

- Usmena komunikacija bi vam verovatno uspešnije polazila za rukom budući da ovoj pisanoj niste naročito vični. Ni stilski, ni gramatički, ni pravopisno. O iracionalnom izražavanju da ne govorimo - naterao je Vuletić Tegeltiju na buran odgovor uz zahtev da mu bude gost u emisiji "Zona pres", ali da se ona emituje uživo.

- Mnogo važnije ličnosti me nisu uslovljavale niti je ikad iko bio cenzurisan. Samo na tvoje uvrede da me Ostoja ( Mijailović, predsednik KK Partizan, prim. aut.) plaća, neću tako lako preći. Malo više si se zajebao sa tim uvredama. A ti, pošto više nisi vi, da mene za tako nešto prozivaš, dovoljno govori koliko si klošar. Jadan je Partizan kada ga takvi brane i predstavljaju. Novokomponovani, od pre par godina "Grobari". Bilo ko iz FKP nema kredibilitet da komentariše dešavanja u KK zarad ličnih nesuglasica iz vremena dok ste svi bili zajedno. Zato pogledajte prvo u svoje dvorište - usledio je odgovor novinara.

Evo čitave prepiske.

NIPODAŠTAVANJE KLUBA

Vuletić je ostao pribran i opet isprozivao Tegeltiju na konto njegove pismenosti, ali i poštovanja sagovornika.

- Mi nismo išli ni u jednu školu zajedno da biste me vi oslovljavali bez persiranja i sa tim ulično-nesuvislonervoznim rečnikom. Ovo je (njegovo prethodno pisanje Tegeltiji na napad na FK u odbrani KK i njegovog rukovodstva) odgovor na vaš nipodaštavajući stav o radu FKP, a ne moja namera da se mešam u unutrašnje stvari KKP - napisao je Vuletić.

Srpski telegraf juče je kontaktirao s akterima svađe kako bismo videli da li su se strasti smirile. Tegeltija nam je odgovorio da je sve što ima već objavio na Instagramu, dok Vuletić nije želeo da dodatno komentariše.

Razmenili i nežnosti

Na Tegeltijin komentar da je novokomponovani "Grobar", Vuletić je ostavio srce označavajući da mu se to sviđa. On je napisao i "slatko" uz stiker osmeha, na šta mu je novinar odbrusio.

- Te termine zadrži za svoje... - ostao je Tegeltija nedorečen na koga konkretno misli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading