Vlade Divac spremio bombu!

Autor:

Sport

30.06.2019

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi spremili su izuzetno unosnu ponudu za centra Boston Seltiksa Ala Horforda!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Horford je prethodne tri sezone proveo u Bostonu, ali se odlučio da napusti tu franšizu i ovog leta pronađe novi angažman.

Posle dosta spekulacija, kao glavni kandidat za dovođenje Horforda istakli su se Sakramento Kingsi, koje sa pozicije generalnog menadžera predvodi Vlade Divac.

Divac je, prema pisanju američkih medija, spremio izuzetno unosnu ponudu za 33-godišnjeg Ol-star igrača – 100 miliona na četiri godine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Iskusni centar je i dalje zvanično igrač Bostona, ali samo zato što ne može zvanično odbiti opciju da ostane igrač te ekipe do početka "letnje pijace" 1. juna.

Kingsi kao najvećeg protivnika u borbi za Horfordom imaju Filadelfija 76erse, ali bi trebalo da imaju prednost zbog boljeg finansijskog stanja.

Horford je minule sezone imao prosek od 13,6 poena, 6,7 skokova i 4,2 asistencije po meču, a sa Bostonom je stigao do polufinala Istoka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lala

01.07.2019 07:12

Loš čovek,glasao da Albanci udju u Olimpiski kom.