Rodrigez na meti Španaca, čeka se CSKA!

Autor:

Sport

30.06.2019

19:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski plejmejker Serhio Rodrigez je jedno od potencijalnih pojačanja Valensije, Rodriges je u poslednje dve godine igrao za CSKA iz Moskve.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Serhio Rodrigez menja sredinu

Španski klub je pokušao da angažuje Rodrigesa u leto 2017. godine, ali je on tada potpisao dvogodišnji ugovor sa CSKA. Iskusni plejmejker ima opciju da produži ugovor sa "armejcima" na još godinu dana, pa će osvajač Evrokupa morati da sačeka odluku Španca, prenosi Eurohoops.

Organizator igre je pre nekoliko nedelja izjavio da mu aktuelni šampion Evrope nije jasno stavio do znanja da želi njegov ostanak u Moskvi.

Rodriges je tokom karijere branio boje Estudijantesa, Portland Trejl-Blejzersa i Sakramento Kingsa, a 2010. godine je prešao u Real Madrid. U sezoni 2016/17 je ponovo otišao u NBA u ekipu Filadelfije 76ersa pre transfera u CSKA.

Sa seniorskom reprezentacijom Španije je osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Japanu 2006. godine. Ima i najsjajnije odličije sa Evropskog prvenstva u Francuskoj 2015. godine, kao i srebro i bronzu sa Olimpijskih igara u Londonu i Riju.

Valensija je osvajanjem Evrokupa obezbedila mesto u Evroligi za sezonu 2019/20, a sezonu u španskom prvenstvu je završila u polufinalu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading