Podgoričani dvojici daju nove ugovore!

Autor:

Sport

30.06.2019

08:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užurbano rade u Podgorici na sklapanju tima za narednu sezonu. Doveden je novi trener Slobodan Subotić, dovedena su i dva pojačanja, krilni centar Hasan Martin i centar Martins Mejers, a plan kluba je i da produži ugovore sa dvojicom crnogorskih reprezentativaca Suadom Šehovićem i Nikolom Ivanovićem.

RepublikaFoto: Starsport
KK Budućnost

Šehoviću je istekao ugovor, ali Budućnost želi da nastavi saradnju s njim, jer predstavlja, u neku ruku, simbol današnjeg kluba iz Podgorice, piše Pobjeda.

Njegov brat Sead Šehović je napustio klub na kraju sezone, pošto je bio u drugom planu i tokom prošle sezone, a već je potpisao za Mornar.

Želi Budućnost da zadrži i plejmejkera Nikolu Ivanovića. Rođeni Podgoričanin ima važeći ugovor na još godinu dana, međutim, uprava crnogorskog šampiona želi da se dogovori sa igračem oko produžetka saradnje i posle tog perioda.

Budućnost je već ostala bez jednog pleja, pošto je Nemanja Gordić napustio klub i trebalo bi da postane novi igrač Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading