Lenard ima novog "udvarača!"

Autor:

Sport

29.06.2019

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Los Anđeles Lejkersi su po medijskim saznanjima u Americi novi kandidati da potpišu Kavaja Lenarda. Inače MVP ovogodišnjeg plej-ofa je do nedavno bio meta samo Toronto Reptorsa i Los Anđeles Klipersa koji su bili najozbiljniji kandidati u ovoj trci.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kavaj Lenard

Ljudi bliski upravi Los Anđeles Lejkersa su međutim ubedili novinare da su i oni takođe zainteresovani za najboljeg igrača Toronta. Lejkersi inače do petka uopšte nisu bili u priči oko dovođenja Kavaja jer Lenard navodno nije imao želju da igra zajedno sa Lebronom Džejmsom. Takav stav on je izrazio još prošlog leta kada je trejdovan iz San Antonija u Toronto. 

Sada se međutim situacija menja, a američki novinari kažu da Lejkersi na ovaj način mnogo komplikuju situaciju gradskom rivalu. Klipersi sada moraju da nadmaše ponudu Toronta, a takođe moraju i da nagovore Kevina Durenta da dođe kao slobodan igrač kako bi to bio adut u dovođenju i Kavaja Lenarda. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kavaj Lenard

Druga priča koja se tiče Kavaja i Lejkersa dolazi sa ESPN. Za tu televiziju je pričao Medžik Džonson koji je tokom nedavno završene sezone napustio upravu Lejkersa. On je navodno dobio poziv da učestvuje u pregovorima Lenarda i "jezeraša" iako nije više u toj franšizi. 

- Prijatelj me je zvao i rekao da Kavaj želi da se sastane sa mnom. Rekao sam da nema problema. Slobodan sam da razgovaram ako čovek hoće to - rekao je Medžik Džonson. 

Pravila ne brane Medžiku da razgovara sa bilo kojim igračem, ali on ne može da bude u zvaničnim pregovorima sa igračima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading