ĐORĐEVIĆ SE NE BAVI KALKULACIJAMA: Gledamo samo svoj tanjir!

Autor:

Sport

06.09.2017

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević kaže da očekuje da njegova ekipa nastavi u istom ritmu i sa ozbiljnim pristupom dočeka duel sa Belgijom na kraju grupne faze Evropskog prvenstva u Istanbulu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đorđević se ne bavi kalkulacijama

- Želimo da uđemo u meč sa dobrim pristupom, Belgijanci igraju atipično sa dve "četvorke", imamo vremena da se spremimo i podignemo koncentraciju. Kalkulacije ne postoje u nama, ali ih generalno ima, gledamo samo svoj tanjir. Hoćemo da svaki duel odigramo na najbolji mogući način - rekao je Đorđević.

Njega posebno raduje što nema povreda igrača u jakom ritmu utakmica u grupnoj fazi.

- Belgija igra jako organizovano, dobru košarku, iskusni su na bekovskim pozicijama, odlični šuteri, atletski snažni. Ipak, idemo na pobedu, radićemo naše stvari i tako ćemo se spremiti. Postoji zrelost u nama da svakom protivniku priđemo na pravi način.

Đorđević je apostrofirao odličnu komunikaciju igrača na terenu koja donosi stabilnost ekipi.

- Nekad ni ne mogu ne vidim kako igrači šapuću jedni drugima. Imamo neke naše znake, jako je bitno da pričamo, a pojedinci su stidljivi i moramo da ih "poguramo".


Utakmica između Srbije i Belgije igra se sutra od 16.15 sati u "Ulker areni" u Istanbulu. 
 


 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading