DUŠA MI SE CEPA JER NISAM S "ORLICAMA"!

Autor:

Sport

27.06.2019

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija večeras protiv Belorusije (20.30, RTS 1) kreće po novu medalju na Evropskom prvenstvu. Košarkašice pod dirigentskom palicom Marine Maljković (37) pokušaće da ponove uspeh iz 2015. i domognu se zlata, a ovaj put će iza sebe imati i domaću publiku, najpre u Zrenjaninu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milica Dabović

Međutim, u sastavu "orlica" ni ovog puta nećemo gledati Milicu Dabović (37), kapitenku koja je podigla pehar u Budimpešti pre četiri godine, a onda vodila ekipu do bronze na Olimpijskim igrama u Riju.

TRIO FANTASTIKO

Ona je poželela sreću timu, a koliko joj je teško što nije u sastavu, najbolje potvrđuje to što se rasplakala tokom razgovora za Srpski telegraf.

- Od srca želim devojkama da osvoje medalju, zašto ne još jedno zlato, i to na domaćem terenu. Ne sumnjam da one mogu to, imaju moju sestru Anu, koja je sposobna da ih vodi ka uspehu, ali i Sonju Petrović i Jelenu Bruks, koje su među najboljim igračicama na svetu. Grupa je teška, ali ako budu prave, uspeh neće izostati jer su naše najjače oružje energija i snaga kolektiva. Međutim, meni se duša cepa što nisam sa njima. Evo, i sad sam zaplakala, kao što je juče plakala Ana, kojoj puno nedostajem - istakla je Milica.

ISTINA BOLI

Starija sestra Dabovićeva je uverena da je odstranjena zbog ličnog sukoba sa selektorkom Marinom Maljković.

- Zašto me Marina nije vratila u tim samo ona zna, isto kao što nije zvala Tamaru Radočaj. Šta smo mi bogu zgrešile?! Kad sad nisam u timu pred našom publikom, ne moraju me više nikad zvati. Toliko me sve ovo boli. Kao što Maljkovićevu boli istina. Ja sam živela za reprezentaciju, a odstranjena sam - istakla je Milica

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading