Perperoglu u pregovorima!

Autor:

Sport

26.06.2019

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brzo je Stratos Perperoglu postao miljenik "delija", a kako stvari stoje, iskusni Grk bi i naredne sezone mogao da bude igrač Crvene zvezde o čemu je trenutno pregovara sa klubom sa Malog Kalemegdana.

RepublikaFoto: Starsport
Stratos Perperoglu pregovara sa Zvezdom

Grk je za medije iz svoje zemlje otkrio da pregovara o ostanku. Perperoglu bi bio od velikog značaja u Evroligi.

- Nemam ugovor, ali vodimo pregovore i ne znam još šta će biti - rekao je Stratos za "Gazetu".

On se osvrnuo i na saradnju sa Milanom Tomićem.

- Bilo je fantastično! Odradio je posao odlično. Znali smo se mi od ranije, iz vremena dok je radio kao pomoćnik u Olimpijakosu, tako da smo dobro znali kako da sarađujemo i pomognemo jedan drugom da se adaptiramo na nove okolnosti. Sve to me je održalo svežim i zato sam igrao dobro- rekao je Grk.

Sjajni šuter je objasnio šta ga gura napred u karijeri i košarci.

- Generalno sve što radim u životu, trudim se da bude najbolje moguće. Kako mi se karijera bliži kraju sve više uživam u igri, jer postajem svestan da ništa ne traje večno. Pokušavam da pružim svoj maksimum do kraja i tako će biti dokle god budem osećao da mogu. Osećam na dnevnom nivou određene stvari, teško ponekad padaju treninzi, ali generalno kada pogledam na celu svoju karijeru, znam da sam uvek davao sve od sebe - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading