Filip Čović potpisao!

Autor:

Sport

25.06.2019

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Čović je potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. To znači da će iskusni plej na Malom Kalemegdanu ostati do 2021. godine

RepublikaFoto: Starsport
Filip Čović potpisao

Čović je prošle sezone sa crveno-belima osvojio titule u ABA liigi i Superligi Srbije, a igrao je i finale Kupa Radivoja Koraća.

U regionalnom takmičenju 30-godišnji košarkaš je u proseku beležio šest poena i skoro šest asistencija po meču, svoj učinak podigrao je na najvažnijim utakmicama završnice protiv Partizana i Budućnosti na skoro 10 poena i osam asistencija po utakmici.

- Potpisivanje novog ugovora sa Filipom je još jedan dokaz da imamo stabilnost, da igrači koji imaju iskustvo žele da ostanu u Crvenoj zvezdi, ali i da imamo ambicije u izuzetno napornoj sezoni koja nas očekuje. Nakon Bilija, Branka, i Filip je produžio saradnju sa klubom što govori i o ozbiljnosti sa kojom smo krenuli u prelazni rok. Čeka nas još dosta posla na tom planu- rekao je direktor kluba Filip Sunturlić.

Čović je u Crvenoj zvezdi od aprila 2018.godine, a sa crveno-belima je osvoji dve titule prvaka Srbije, ABA ligu i Superkup ABA lige.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading