Poznato je ko vodi Panatinaikos u narednoj sezoni!

Autor:

Sport

24.06.2019

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki stručnjak Rik Pitino se neće vraćati u Panatinaikos, a atinski evroligaš je doveo Argirisa Pedulakisa koji je već vodio ovaj klub.

RepublikaFoto: euroleague.net
KK Panatinaikos

PAO je imao burnu sezonu koju je počeo sa Ćavijem Paskvalom na klupi. U Atinu je zatim došao Rik Pitino koji je uveo tim u plej-of Evrolige, a Panatinaikos je takođe osvojio i grčko prvenstvo mada bez otpora najvećeg rivala Olimpijakosa. 

Rika Pitina će zameniti iskusni domaći stručnjak Argiris Pedulakis koji je u ponedeljak završio svoju epizodu u atinskom Peristeriju. Taj tim je sa Pedulakisom ispao u polufinalu plej-ofa upravo od Panatinaikosa. 

Pedulakis je inače predvodio veliki broj grčkih timova, kratko je bio trener Uniksa, a već je bio trener Panatinaikosa od 2012. do 2014. godine kada je zamenio Željka Obradovića i kada je upravo stigao iz Peristerija i 2016. godine kada je došao umesto Aleksandra Đorđevića. Ipak već početkom naredne sezone Pedulakisa je zamenio Ćavi Paskval. 

 

 

Igrač Panatinaikosa je bio od 1986. do 1992. godine, kada nije osvojio nijedan domaći trofej, ali je zato kao trener sa PAO uzeo prvenstvo 2013. i Kup Grčke 2013. i 2014. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading