Divac doveo legendu u Sakramento!

Autor:

Sport

22.06.2019

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sakramento Kingsi su angažovali legendarnog Džoa Dumarsa, koji će obavljati funkciju specijalnog savetnika generalnog menadžera kluba iz prestonice Kalifornije Vlada Divca.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Nekadašnji dvostruki NBA šampion sa Detroit Pistonsima i MVP finalne serije 1989. godine, a osim što će biti na stalnoj vezi sa Srbinom pomagaće i zaposlenima u klubu.

 - Džoe i ja smo zajedno igrali u NBA i on je legenda ovog sporta. Kao iskusan i talentovan košarkaški radnik, uzbuđen sam što će biti specijalni savetnik i stručni saradnik našem neverovatnom timu zaposlenih - izjavio je Divac.

Pedesetšestogodišnji Dumars je bio 18. pik Pistonsa na draftu 1985. i celu karijeru je proveo u timu iz Mičigena.

- Vlada poznajem već decenijama i oduševljen sam što ću raditi sa njim i Kingsima u tako uzbudljivom periodu za franšizu -  naglasio je član Kuće slavnih i šestostruki učesnik Ol-star mečeva.

Dumars je 13 godina bio predsednik košarkaških operacija u Detroitu i za vreme njegove vladavine Pistonsi su draftovali Darka Miličića sa druge pozicije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading