EVO GDE SU SMEŠTENI SRPSKI KOŠARKAŠI U ISTANBULU: "Orlovi" u hotelu gde noć košta 1.791 evro!

Sport

05.09.2017

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Puca od luksuza! Đorđevićevoj četi na raspolaganju sve što požele: bazen, teretana, sauna, video-igre...

RepublikaFoto: Starsport
Uživaju u Istanbulu: Košarkaši Srbije

Za najbolje samo najluksuznije! Košarkaška reprezentacija Srbije ima idealne uslove za odmor i rad u Istanbulu, gde se bori za još jednu medalju na Evrobasketu. Naime, četa Saleta Đorđevića prvi deo šampionata provodi u ekskluzivnom hotelu "Hilton" na azijskoj strani Istanbula. Reporter Srpskog telegrafa, koji se nalazi na licu mesta, zavirio je u "orlovo gnezdo" i uverio se da je našim asovima dostupno sve što požele, od bazena preko saune sve do video-igrica.

BOLI GLAVA

Ipak, običnim smrtnicima će se zavrteti u glavi od sume koju je potrebno izdvojiti za svu tu raskoš. Jedna noć u prestižnom hotelu može da košta i do 1.792 evra, pa dve osobe moraju da izdvoje 16.128 evra da bi odsele devet noći, koliko će naša reprezentacija boraviti tamo. Doduše, ako je neko zaslužio da bude u izvanrednom smeštaju, onda su to košarkaši Srbije.

SRBI SJAJNI

Hotel ima dve kule, obe sa po 17 spratova, "orlovi" su na 11, sve sobe su maksimalno opremljene da ništa ne manjka. Ljubazno osoblje oduševljeno je srpskim asovima.

- FIBA je odabrala hotel "Hilton", u kojem će odsedati sve reprezentacije u grupi D. Veliko nam je zadovoljstvo što je i Srbija ovde. Naš zadatak je da im maksimalno ulepšamo boravak u Istanbulu. Osoblje hotela ima samo reči hvale za košarkaše Srbije, koji su izuzetno kulturni i primerni ljudi - rekli su nam sa recepcije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading