Amerikanci nagađaju o kakvoj povredi Durenta se radi

Autor:

Sport

11.06.2019

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako pišu mediji u Americi Kevin Durent je navodno pokidao Ahilovu tetivu u petoj utakmici finala NBA lige. Ipak, iz franšize Golden Stejt Voriorsa još uvek ne žele ništa zvanično da tvrde pre nego što KD ode na magnetnu rezonancu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kevin Durent

Kevin Durent će ići na magnetnu rezonancu u utorak, najavljeno je iz ekipe Golden Stejta. Po pisanju američkih novinara i u franšizi Voriorsa se veruje da će mangnetna rezonanca samo potvrditi da je KD pokidao Ahilovu tetivu.

- Radi se o povredi Ahilove tetive. Ne znam stepen povrede, sutra će ići na magnetnu rezonancu. Radio je četiri nedelje sa medicinskim timom i bilo je tu mnogo eskperata, doktora, mnogo magnetnih rezonanci i imali smo dobar osećaj kada se radi o čitavom procesu - rekao je generalni menadžer Voriorsa Bob Majers kome je bilo veoma teško da govori nakon povrede Durenta. 

- Mogao je da igra večeras, bila je to zajednička odluka. Nikoga ne možemo da krivimo, ali razumem da u ovom svetu je krivac uvek potreban. Ja ovde vodim košarkaške operacije i reći ću vam nešto o Kevinu, on voli da igra košarku i svi koji pričaju da on ne želi da se vrati ovom timu nisu u pravu. On je dobar saigrač, dobra osoba i to nije fer. Srećan sam što ga poznajem - dodao je Majers. 

Inače Voriorsi napuštaju Toronto tek u utorak i obaveštenje o Durentovoj povredi treba očekivati tek u noći između utorka i srede po srednnjeevropskom vremenu. 

Inače šesti meč finalne serije je na programu između četvrtka i petka u 3 časa iza ponoći uz direktan prenos na Sport Klubu 1. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading