Partizan i FMP kažnjeni, otkazana serija sa treće mesto!

Autor:

Sport

08.06.2019

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 80.000 dinara zbog incidenata na trećoj utakmici polufinala plej-ofa Superlige Srbije protiv FMP-a

RepublikaFoto: Starsport
FMP vs. Partizan

Partizan je u petak pobedio FMP sa 97:59 i plasirao se u finale domaćeg takmičenja. Meč je obeležio i incident kada je klupa FMP-a dobila tehničku grešku, a direktor kluba Vladan Mitrović morao da napusti klupu. Dok je napuštao teren ka Mitroviću su poleteli razni predmeti sa tribina zbog čega je Partizan  kažnjen sa 80.000 dinara. 

Disciplinska komisija KLS je kaznila i FMP, pa će klub iz Železnika zbog isključenja koje je zaradio Mitrović morati da plati 54.000 dinara. 

Košarkaši Partizana Rade Zagorac i Vanja Marinković kažnjeni su sa po 6.000 dinara zbog dobijene tehničke greške, a isti iznos moraće da plati i FMP zbog tehničke greške koju je dobila klupa. 


U saopštenju KLS se navodi i da se utakmice za treće mesto neće igrati i da će se plasman odrediti "prema unapred utvrdjenim kriterijumima za ovakve situacije".

Za treće mesto trebalo je da igraju Mega Bemaks i FMP. Partizan će u finalu Superlige Srbije igrati protiv Crvene zvezde, a prvi meč finalne serije igraće se u ponedeljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading