DIREKTOR BEOGRADSKE ARENE: Partizan će dobiti finansijske olakšice - čekamo i Zvezdu!

Autor: Sportklub, Republika

Sport

07.06.2019

16:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan zvanično je potpisao saradnju sa Beogradskom "Štark" arenom, a postoji velika mogućnost da nešto slično učini i Crvena zvezda, kaže direktor ovog objekta, Goran Grbović, u razgovoru za Sport klub.

RepublikaFoto: Starsport
Detalji sa večitog derbija odigranog u ABA ligi

Partizan je sa Arenom potpisao ugovor na pet godina i domaće utakmice će u predstojećem periodu igrati u najvećoj i najkvalitetnijoj dvorani na Balkanu. 

- Jako je lepa vest što su crno-beli odlučili da svoje utakmice narednih pet sezona igraju u najlepšoj beogradskoj hali. Pored toga postoje pregovori sa čelnicima Crvene zvezde, koja će se sledeće sezone takmičiti i u Evroligi,  da i njihov klub nastupa u našoj dvorani. To bi značilo da se košarka vraća na velika vrata u beogradsku Arenu. Mene kao košarkaškog čoveka, to jako raduje. Reč je o najlepšem sportskom objektu u Srbiji i na Balkanu, koji se vraćanjem sporta, zapravo vraća svojoj prvobitnoj nameri. Time ćemo promovisati prave vrednosti i poslati pravu poruku  našoj deci i omladini, a to je da se bave sportom i budu zdravi. Pored toga nećemo zanemariti ni muzičke koncerte, kao i razne druge manifestacije jer i to donosi zaradu - rekao je Goran Grbović, direktor "Štark Arene". 

Dva trofejna kluba će dobiti neke finansijske olakšice, s obzirom da će potpisati ugovore o zakupu na duži period.

- Nama je u interesu da imamo što više ugovora o fiksnom zakupu, s toga oba kluba, ukoliko se dogovorimo i sa Zvezdom, će dobiti neke specijalne uslove. Ne bih mogao u ovom trenutku tačno da vam kažem o sumama o kojima se radi, jer to zavisi od više faktora, vrste takmičenja, utakmica, broja gledalaca...samo je sigurno da neće imati velike olakšice jer Arena ima svoje troškove koje mora da pokrije - zaključio je Grbović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading