Gagi Milosavljević potpisao na dve godine!

Autor:

Sport

07.06.2019

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pričalo se o eventualnom povratku Dragana Milosavljevića u Partizan, a on je upravo stavio paraf na dve godine. Doduše, ne sa beogradskim crno-belima čiji je bio kapiten, već sa dosadašnjom ekipom - Unikahom iz Malage.

RepublikaFoto: Starsport
Dragan Milosavljević!

Prema pisanju španskih medija, Miško Ražnatović i čelnici Unikahe dogovorili su sve uslove i sada samo ostaje da se stavi potpis na papire, te da sve postane zvanično.

Zanimljivo je da su Milosavljevića vrebala i dva Evroligaška kluba, a sasvim dobra ponuda stigla je od Bajerna iz Minhena. Ipak, srpski reprezentativac odlučio je da je najbolje da ostane u Malagi. Porodica Milosavljević uskoro će dobiti i novog člana, pa je verovatno sama ta činjenica dosta uticala na to da naš košarkaš prelomi i ostane tu gde je i bio.

U Unikahi su veoma zadovoljni igrama Dragana Milosavljevića, koji je stigao iz Albe iz Berlina 2017. godine. Tokom čitave ove sezone, bio je standardni član startne petorke i igrač koji je odigrao najviše minuta odmah iza Brajana Robertsa.

RepublikaFoto: euroleague.net
Ostaje!

Naš košarkaš je prosečno ove godine na terenu provodio 21 minut, a za to vreme je uspeo da dođe do proseka od 6,6 poena, 2,6 skokova i 1,4 asistencije.  Jasno je da je Milosavljević veliku ulogu odigrao većim delom u samoj odbrani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading