Trener FMP-a apostrofirao jednu stvar u pobedi nad Partizanom i poručio: Idemo da se borimo u majstorici

Autor:

Sport

06.06.2019

07:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako značajno oslabljen, FMP je uspeo da napravi probleme Partizanu u polufinalu plej-ofa i da pobedom (88:85) izbori majstoricu za plasman u finale.

RepublikaFoto: Starsport
KK FMP

Trener Vladimir Jovanović uspeo je u poluvremenu da trgne svoj tim, pa smo u trećem kvartalu videli veliki preokret ''Pantera''.

- To je 12 najboljih momaka koje imam, to je 12 najboljih momaka na svetu. Ja nemam bolje. Verujem im. Dobro treniraju, imaju zadatak da igraju odbranu, da šutnu ako su sami. Moraju da budu hrabri, to je prvi uslov da bi postali igrači - istakao je Jovanović, a prenosi ''Basketball Sphere''.

Ova pobeda je ujedno i veliki motiv FMP-u da i u majstorici ''pokaže zube'' favorizovanom rivalu.

- Zaista sam ponosan na njih. Kako su se borili, posebno u drugom poluvremenu, zato što nisu odustali i zato što su verovali da mogu da naprave dobar rezultat i pored svih problema koje smo imali u sklapanju tima od 12 igrača za ovu utakmicu. Videli ste da je pored klupe sedela prva centarska linija.

Ta njihova borba do samog kraja je nešto što je lepo gledati. Tako treba da igra mlada ekipa. Nadam se da ćemo isti takav pristup imati i u petak, u odlučujućoj utakmici. Šta god tamo da se desi, ja sam zadovoljan ovom Superligom i celom sezonom. Ne opraštam se ali sam ponosan na moje igrače. Idemo tamo da se borimo - poručio je Jovanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading