Tedeski osnovao novi klub i pecnuo Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

04.06.2019

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi čovek novooformljenog kluba Cedevita Olimpija Emil Tedeski obratio se novinarima na konferenciji i govorio o sitauciji u tom klubu.

RepublikaFoto: Starsport
Emil Tedeski

Tedeski se dotakao i nekih detalja što se tiče fuzije, govorivši o visokom nivou poslovne transparentnosti kao i o finansijskom stanju nekih klubova iz regiona.

- Po saznanjima koji dolaze nakon međusobne razmene podataka nema nekih bitnih stavki iz prošlosti videćemo šta nam nosi i samo spajanje u okviru zajedničkih koraka koje ćemo preduzeti, jer svako spajanje može imati određeni trošak. Mada i to novooformljeni klub snosi, tako da mi ništa ne gasimo. U prošlosti je bilo situacija, kada je određeni klub bio u finansijskom problemu pa je otišao u stečaj i formirali su se klubovi koji su se zvali isto ili slično. Ovde toga nema ovde nema trika. Ne želimo sebi da radimo PR, ali vi ovde imate najviši stepen poslovne transparentnosti koji je moguć. Nikome neće pasti nečije obaveze iz prošlosti koje onda niko neće naplatiti - rekao je Tedeski.

Kako se navodi na sajtu Cedevite, u Zagrebu će raditi klub Cedevita junior, koji će se oslanjati prvenstveno na domaće igrače i trenere i takmičiće se u hrvatskom prvenstvu u svim starosnim kategorijama, a objavljeno je i da će u narednim nedeljama biće saopšteni svi ostali detalji vezano za organizaciju kluba i kadrove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading