OSMAN: PROTIV SRBIJE NA JEDNU LOPTU

Autor:

Sport

03.09.2017

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turski košarkaš Čedi Osman izjavio je da očekuje težak meč protiv Srbije u trećem kolu Evropskog prvenstva, kao i da će sitnice odlučivati.

RepublikaFoto: youtube.com/FIBA
Čedi Osman ceni našu reprezentaciju

- Biće veoma teška utakmica za nas. Srbija ima dobru ekipu, dobre igrače. Imamo dan odmora, lepo ćemo se odmoriti i spremiti za duel protiv Srbije. Mi smo mlada ekipa, imamo novog trenera, novi sistem, ali verujemo u sebe. Svako bi hteo medalju, ali idemo utakmicu po utakmicu i sada mislimo samo na meč protiv Srbije - rekao je Osman novinarima u Istanbulu.

Košarkaši Turske igraju u ponedeljak od 20 časova u Istanbulu protiv Srbije, utakmicu trećeg kola Grupe D. Obe ekipe imaju po pobedu i poraz. Zanimljivo je da su oba tima doživela po poraz od istog protivnika - Rusije.


- Srbija je izgubila od Rusije sa tri poena, Šved je odigrao dobro, ali su u redovima Srbije Bogdan Bogdanović i Boban Marjanović stvarno dobri igrači, ali mi ćemo se koncentrisati na celu ekipu - naveo je on.

Osman je dodao da će biti teško zaustaviti Bogdana Bogdanovića, koga ljudi u Istanbulu prosto obožavaju zbog uloge koju je imao u osvajanju brojnih trofeja sa Fenerbahčeom u prethodnim sezonama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading