Micić dobija saigrača iz NBA lige!

Autor:

Sport

02.06.2019

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Juta Džeza Ekpe Judo mogao bi da se vrati u Tursku i obuče dres Anadolu Efesa.

Vasilije Micić

Iskusni, 32-godišnji centar bio je član Fenerbahčea od 2015. do 2017, kad je prešao u Jutu, a ovog leta bi mogao da usledi transfer u redove najvećeg rivala Fenera.

- Transferi su tajna stvar, ali mi se nadamo najboljem - kazao je trener Anadolu Efesa Ergin Ataman na pitanje o dolasku Judoa.

Strateg vicešampiona Evrope govorio je i o ostanku Šejna Larkina u timu.

- Verujem da će Larkin igrati kod nas i sledeće sezone i sve dok ne dobije neku veliku ponudu iz NBA lige. On voli Istanbul, ima sjajan odnos sa saigračima i stručnim štabom. Jedino što ga može odvojiti od nas je dobra ponuda iz NBA i garancija da će tamo igrati - poručio je Ataman.

Tokom proteklog perioda nove ugovore sa Pivarima potpisali su trener Ataman, Vasilije Micić, Brajant Danston, Krunoslav Simon i Douš Balbaj.

Efes vodi sa 2-0 protiv Galatasaraja u polufinalnoj seriji turskog plej-ofa, posle trijumfa koji je u nedelju zabeležio na svom parketu 80:68.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading